Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Άλλη μια αποκάλυψη για διαχρονική διαπλοκή.../ "Αριστερών" Υποψηφιοτήτων συνέχεια

Είδηση: Τέσσερις Έλληνες «Ντι Πιέτρο» - ανώτατοι Εισαγγελείς με κάθε μυστικότητα συλλέγουν στοιχεία και ερευνούν τα πάντα για περίπου 30 άτομα, υψηλόβαθμους κρατικούς υπαλλήλους, οι οποίοι κατέχουν καίρια πόστα του κρατικού μηχανισμού.

Κοινό γνώρισμα των προσώπων αυτών είναι ότι διαχρονικά, με όλες τις κυβερνήσεις, παραμένουν στις ίδιες θέσεις. Και εισηγούνται στους εκάστοτε υπουργούς νομοσχέδια, αποφάσεις και επιλογές, που υποκρύπτουν «εξυπηρετήσεις» συμφερόντων, φυσικά με το αζημίωτο.Οι υψηλόβαθμοι αυτοί κρατικοί υπάλληλοι, που ενώ αλλάζουν οι κυβερνήσεις αυτοί είναι αμετακίνητοι, έχουν διασυνδέσεις με 15 ανώτατα στελέχη πολυεθνικών εταιρειών, που ελέγχουν όλο το χρηματοπιστωτικό σύστημα της χώρας!

Οι 30 κρατικοί διαχρονικοί υπάλληλοι καθοδηγούνται από τα 15 στελέχη των πολυεθνικών και έχουν τον «τρόπο» να ακυρώνουν την οποιαδήποτε απόφαση! Οι τέσσερις Εισαγγελείς ερευνούν κάθε πτυχή της ζωής των 30 κρατικών υπαλλήλων, τον κύκλο των συγγενών τους και τα περιουσιακά τους στοιχεία. Ήδη έχουν πάρει καταστάσεις για το τι έχει υπογράψει ο καθένας! Η υπόθεση αυτή έχει τεράστιες διαστάσεις, και όπως λένε κάποιοι που γνωρίζουν τις έρευνες που διεξάγονται, η βόμβα που θα εκραγεί θα είναι τόσων μεγατόνων που θα σαρώσει όλο το πολιτικό σύστημα. Έτσι δε και δημοσιοποιηθεί το πόρισμα θα βγει ο κόσμος, αλλά και βουλευτές, και θα τους πάρουν όλους με τις πέτρες...

Σχόλιο: Άλλη μια απόδειξη ότι η διαπλοκή είναι διαχρονική και ότι δεν καταλαβαίνει από κυβερνήσεις και κόμματα εξουσίας, πράγμα βέβαια που είναι γνωστό από πλείστες άλλες υποθέσεις (με την Siemens πιο πρόσφατο παράδειγμα όπως έχουμε γράψει εδώ). Στην περίπτωση αυτή βέβαια έχουμε κάτι που είναι ακόμα χειρότερο: Εταιρίες χρηματίζουν και διατηρούν ανθρώπους τους σε υψηλόβαθμες θέσεις για να συνεχίσουν να έχουν "πρόσβαση" στον δημόσιο κορβανά, ενώ οι διάφοροι εκλεγμένοι ή "διαλεγμένοι" (από τα πολιτικά κόμματα) πολιτικοί προϊστάμενοι ακολουθούν τις εισηγήσεις τους, ίσως δεχόμενοι και "εξυπηρετήσεις" απ' αυτούς (κάτι που βέβαια δεν μπορούμε να δεχτούμε ως γεγονός αν είναι αναπόδεικτο). Είναι προφανές βεβαίως, ότι τόσο η Δικαιοσύνη όσο και η Βουλή (μιας και πρέπει να ξεκαθαριστεί η πιθανή εμπλοκή πολιτικών προσώπων) θα πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, χωρίς καθυστερήσεις και κωλυσιεργίες. Και οι εμπλεκόμενοι να μπουν επιτέλους στη φυλακή...

Και για να μην ξεχνιόμαστε... Πρόσφατα αναφέραμε ένα προβληματισμό για την κατάσταση στην αριστερά γενικώς και όσο αφορά τις πολλές υποψηφιότητες από τον χώρο της ειδικώς (και του χώρου του ΣΥΡΙΖΑ συγκεκριμένα). Απ' ότι ακούγεται (και όσο αφορά την περιφέρεια Αττικής) ασκούνται πιέσεις προς τον Γιάννη Δημαρά και τον Αλέξη Μητρόπουλο να συμπράξουν σε κοινό ψηφοδέλτιο. Λίγος χρόνος ακόμα υπάρχει - και ας ελπίσουμε, αν πράγματι ο στόχος τους είναι το Μνημόνιο και όχι μόνο η προσωπική προβολή, ότι θα καταλάβουν πως η ισχύς βρίσκεται "εν τη ενώσει" και όχι σε ξεχωριστούς συνδυασμούς.

Πηγή: "Παρόν"

Δεν υπάρχουν σχόλια: